Gost Gost
| Naslov sporočila: ART by Anahi Tor Jul 01, 2008 10:23 pm | |
| Naročilnica:nick: naročam: napis: mere: slike(brez slik, ni izdelka): želje in dodatki:NAROČANJE GRAFIKE ZA FORUM grafiko za forum lahko naročiš 1x na dva tedna. Grafika vključuje: -logo -pasico -slike za teme -ozadje -nove barve na forumu ČE ČESA, KAR VKLJUČUJE GRAFIKA NE ŽELIŠ, MI TO NAPIŠI, KO NAROČAS GRAFIKO ZA FORUM!!!
Naročilnica za grafiko za forum: nick: link foruma: slike za teme: slike za logo: slike za pasico: barve, v katerih naj bo forum(najmanj 2 barvi): napis na logotu: napis na pasici:
Če kdo želi, da mu preuredim cel forum naj mi to napiše!!! To pomeni, da ti spremenim barve, vse teme vržem v koš, naredim nove teme po tvoji želji in še vse, kar dobiš, če naročiš grafiko za forum.Če česa ne razumeš mi to napiši tukaj! |
|
× AnAhI-FaNiCa × Admin
Število prispevkov : 180 Age : 29 Kakšen se ti zdi forum? : Coolski Kje si izvedel za forum? : Admin sem Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Sre Jul 02, 2008 9:38 am | |
| | |
|
Nastia*
Število prispevkov : 159 Kakšen se ti zdi forum? : Velenje Kje si izvedel za forum? : Sk8anje,bordanje,kolesarjenje,rolanje,druženje s frendi,flirtanje. Registration date : 30/06/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Ned Jul 06, 2008 9:29 am | |
| Zka maš zej odprta 2 kotička ? | |
|
× AnAhI-FaNiCa × Admin
Število prispevkov : 180 Age : 29 Kakšen se ti zdi forum? : Coolski Kje si izvedel za forum? : Admin sem Registration date : 27/06/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Ned Jul 13, 2008 8:29 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi | |
| |
|